http://olx.pl/oferta/honda-civic4wd-kom ... 62b929ef25
Oglądałem, klimatyzacja działa, automatyczne pasy działają, wydech za katem się kończy, nie ma tłumika środkowego i końcowego, głośno jest jak diabli więc raczej tylko laweta, przeglądu z resztą też nie ma

Silnik odpala, chodzi całkiem całkiem, jednak dziwnie mocy brakowało, w trakcie jazdy wywaliło błąd lambdy. Chyba sprzęgło się już kończy, synchro 2 biegu walnięte albo to kwestia faktycznie sprzęgła, napęd ogólnie nie hałasował. Z zewnątrz... no nie jest dobrze, połowa listw jest przykręcona do budy/drzwi wkrętami, nadkola do roboty, nie wiem jak progi bo są plastikowe nakładki, brakuje tylnego lewego chlapacza "4WD", blenda usdm jest cała i chyba nie było nic przy niej kombinowane. Podłoga na pierwszy rzut oka nie najgorzej, jest cała w konserwacji, nie wiem jak faktycznie bo nie chciało mi się klęczeć w kurzych gówienkach

Środek jest niebieski, brakuje paru pierdółek, kierownica oem 4-ramienna "4WD", zegary oem usdm z kontrolkami zapiętych pasów (działają) i otwartych drzwi (również działają), dolna cześć konsoli usdm czyli inna popielniczka i zapalniczka. Szyby i lusterka manualne. To tak na szybko, pytajcie to może sobie przypomnę co nieco.